Меню
Твоята кошница

Всеки ден ново зареждане с маркови и уникални находки ... от 10:00 часа.

Информация за доставка

KatoNovi извършва доставките на поръчките до всички населени места на територията на страната с куриерска фирма "СПИДИ".


*Цената на доставка до офис на Speedy е 4.49 лв

*Цената на доставка до адрес е 5.50 лв

* Цената на доставка може да варира спрямо продуктите в поръчката, посочените цени за доставка са ориентировъчни.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - при поръчки над 80 лв.  до Офис на Спиди (стойността на продуктите с включено намаление, ако има такова, или, ако промоционален код е приложен към поръчката). Промоционалната цена се калкулира или автоматично или чрез промоционален код, това зависи от типа на текущата промоция.  KatoNovi предлага опция преглед и тест на продуктите, само ако са изпратени до офис на "СПИДИ".  Всеки клиент има възможност да върне продуктите в рамките на 14 дни от доставката им.


Срок на доставка - от 3 до 5 работни дни. За много от поръчките (валидно за повечето населени места) поръчката ще бъде доставена на следващия работен ден.  За отдалечени райони, поръчката може да бъде доставена и в по-дълъг период - до 6 работни дни (доставката зависи от графиците на куриерска фирма "СПИДИ").  Ако не получите SMS то СПИДИ , от 3 до 5 дни след като сме изпратили поръчката, моля да се свържете с нас. 


ПРЕПОРЪЧВАМЕ: за по-бърза доставка и Ваше удобство, поръчките да се изпращат до офис на "СПИДИ" , така ще имате възможност да ги вземете в удобно за Вас време. Ако желаете до офис на "СПИДИ"  моля добавете адреса на офиса в поле "Указания" когато правите поръчката.


Всички адреси на офиси "СПИДИ" тук >>


Плащането е в брой с наложен платеж, при получаване на поръчката, се заплаща на куриера от "СПИДИ".


Поръчките направени в неделя и празнични дни се обработват в първия работен ден.


За да бъде доставена поръчката безпроблемно, на точния адрес и в срок е необходимо да попълните коректно всички полета в регистрационната форма и да оставите актуален мобилен телефон, на който да потвърдите поръчката и в последствие куриера да се свърже с Вас.


We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.